previous | next

Zeilstraat 12 AMSTERDAM

Save property
This commercial property is rented

Description

ZEILSTRAAT 12, 1075 SG, TE AMSTERDAM

OMSCHRIJVING
Winkelruimte gelegen aan de doorgaande weg Zeilstraat in het Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam met verscheidene retailers, restaurants en bedrijfsruimtes. Deze voormalige bakkerij is gelegen tussen de Amstelveenseweg en het Hoofddorpplein. In deze straat zit o.a. een vestiging van Blokker, IJscuypje, Albert Heijn, Stach en Bagels & Beans.

Momenteel is aan de voorzijde de winkelfunctie gesitueerd en aan de achterzijde is de winkel in gebruik als bedrijfsruimte.

BESTEMMING
Gemengd – 2 bestemd voor detailhandel inclusief ondersteunende horeca, dienstverlening en maatschappelijke dienstverlening.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Gelegen op een prachtige locatie in de Amsterdam Zuid. De bereikbaarheid van de ruimte is optimaal er zijn diverse uitvalswegen richting de A10. Middels het openbaarvervoer is het pand te bereiken middels tramlijn 2 en de buslijnen 15 en 62. Er is een laad & los plek schuin aan de overzijde van de winkel.

OPPERVLAKTE
Kelder 30,77 m² V.V.O.
Begane grond 128,96 m² V.V.O.

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
In overleg

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ-model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ-model.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Read full description

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
yes
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Commercial space, Retail space

Surface Area and Volume

Surface area business space
160 m²
In units from
160 m²
Surface area retail space
160 m²
In units from
160 m²
Lot
158 m²
View all features

All photos

Share this property