previous | next

Vondelstraat 25 - II AMSTERDAM, Zuid

Save property
This commercial property is rented

Description

Ligging:
De Vondelstraat is een straat in Amsterdam-West en is gelegen tussen de Stadhouderskade en de Anna van den Vondelstraat. De straat kreeg zijn naam in 1864 en werd vernoemd naar de dichter Joost van den Vondel (1587-1679).
De Vondelstraat 35 bevindt zich nabij de Van Baerlestraat, PC Hoofdstraat en het Leidseplein.


Bereikbaarheid:
De Vondelstraat 25 ligt centraal ten opzichte van diverse uitvalswegen en openbaar vervoer. Binnen enkele loopminuten bevindt u zich op het Leidseplein waar verschillende trams en bussen een halte hebben (buslijn 170, 172, 179, tramlijn 1, 2, 5, 7)


Bestemming:
Kantoorruimte


Vloeroppervlakte :
45 m2


Omschrijving:
Een zeer authentieke kantoor ruimte gelegen op de op de tweede verdieping van een zeer karakteristiek kantoorpand en voorzien van een entree, pantry en sanitaire voorziening.

Via de indrukwekkende entree en trap, bevindt u zich in een verzamelpand met meerdere bedrijven. Op deze locatie zijn o.a. één makelaarskantoor en advocatenkantoor gevestigd. De ruimte van circa 45 m2 is per 1 januari 2016 beschikbaar.


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2000 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
Per 1 januari 2016.


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Servicekosten:
Nog nader te bepalen.


Huurprijs:
€ 14.500,-- per jaar exclusief btw

Read full description

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
no
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of property
Office space
Type
Office space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Office space

Surface Area and Volume

Surface area office space
45 m²
In units from
45 m²
Lot
45 m²

Layout

Amount of floors
1
View all features

All photos

Share this property