previous | next

Van Baerlestraat 92 * AMSTERDAM

Rental price € 77.500 per year

Save property

Description

OMSCHRIJVING
Prachtige winkelruimte gelegen aan een van de populairste winkelstraten van Amsterdam, de Van Baerlestraat in Oud-Zuid. Deze omgeving kenmerkt zichzelf door de verscheidenheid aan winkels en restaurants en is op loopafstand gelegen van het Vondelpark en het Museumplein.

BESTEMMING
De voor Gemengd- 7 aangewezen grond zijn bestemd voor: Detailhandel in de eerste bouwlaag en de kelder inclusief ondersteunende horeca zijnde van categorie 3 of 4.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is gelegen op een absolute A1 locatie in Amsterdam in het Museumkwartier in Amsterdam Zuid. In de directe nabijheid bevinden zich onder andere het prestigieuze Conservatorium Hotel, Concertgebouw, Stedelijk museum en de PC Hooftstraat.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Voor de deur rijden de tramlijnen 3 en 12, waardoor een directe verbinding mogelijk is met het Amstelstation en Station Sloterdijk. Verder vertrekken de tramlijnen 5 en 16 op loopafstand van de winkelruimte met een directe verbinding naar het Centraal Station, Amstelveen en Station Zuid.

Met eigen vervoer is de winkelruimte vanaf de Ringweg A10 via afslag S108 te bereiken.

OPPERVLAKTE
92: 64 m2 begane grond + 40 m2 kelder

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
In overleg

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

VOORBEHOUD & SERVICEKOSTEN
Voorbehoud:
Nog nader te bepalen.

Servicekosten:
Nog nader te bepalen.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.Read full description

Features

Transfer

Status
available
VAT charged
yes
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Retail space

Surface Area and Volume

Surface area retail space
64 m²
In units from
64 m²
View all features

All photos

Share this property