020-5775333
previous | next

Ruysdaelstraat 73 H AMSTERDAM

Save property
This apartment is sold

Description

IN OUD ZUID, EEN STUDIO OP DE DERDE VERDIEPING IN EEN KLEINSCHALIG APPARTEMENTENCOMPLEX IN HET MUSEUMKWARTIER. IDEAAL VOOR STUDENTEN/STARTERS OF ALS PIED-À-TERRE.

Kadastraal bekend:
Gemeente Amsterdam, sectie Z, nummer 3578 A14.

Bouwjaar:
1911, verbouwd in 1983

Omschrijving:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de derde verdieping, plaatselijk bekend te Amsterdam als Ruysdaelstraat 75-H, kadastraal bekend Gemeente Amsterdam, sectie Z complexaanduiding 3578-A, indexnummer 14, uitmakende het achtendertig/duizend eenhonderd zestiende (38/1.116e) aandeel in de te splitsen gemeenschap, bestaande uit voornoemd erfpachtrecht, omvattende de rechten van de erfpachter op gemeld gebouw met toebehoren en daarbij behorende grond met toebehoren.

Ligging:
Gelegen op een van de meest aantrekkelijke plekken van Oud Zuid. De Ruysdaelstraat is een rustige straat, direct gelegen aan de Van Baerlestraat met een diversiteit aan winkels en restaurants. Op loopafstand treft u het Concertgebouw, het Museumplein, Het Conservatorium Hotel, het Vondelpark en de P.C. Hooftstraat.

Aan het einde van de straat (de Van Baerlestraat) is een tramhalte welke in goede verbinding staat met het Centraal Station, het Amstel Station en Station WTC (Zuid-As).

Gebruiksoppervlakte:
34,2 m² (NEN2580)

Indeling:
Entree op de derde verdieping, hal, bergruimte, badkamer, woonkamer met open keuken. Badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.
Tevens is er nog een gemeenschappelijke (inpandige) fietsenberging.

Erfpacht:
Deze is afgekocht tot en met 31 januari 2035.

Servicekosten:
De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door administratiekantoor VVE Beheer Amsterdam en bestaat uit 27 leden.

De servicekosten bedragen € 106,60 per maand.

Bijzonderheden:
- Afgekochte erfpacht t/m 31 januari 2035;
- Gesplitst in 2010;
- Warmwatervoorziening en verwarming dienen aangebracht te worden;
- Lift;
- Dubbele beglazing;
- Gemeenschappelijke fietsenberging;
- Er zal een eigen bewonersclausule (voor 1 jaar), een anti- speculatiebeding (voor 1 jaar) en boetebeding (20% van de koopsom)worden opgenomen in de koopakte.

Projectnotaris:
Op verzoek van verkoper dienen de koop-/ en leveringsakte plaats te vinden bij notariskantoor Klein Binnenkade te Amsterdam.

Vraagprijs:
€ 235.000,-- k.k.

Let op!:
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte te berekenen en zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend.


Read full description

Features

Transfer

Costs for care
€   107 p/m
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Studio
Construction type
Existing property
Year of construction
1911

Surface Area and Volume

Usage area Living
34 m²
Gross volume
89 m³

Layout

Total number of rooms
1
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Toilet, Shower, Washbasin

Energy

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
Z
Index number
14
Lot
3578
Ownership structure
Leasehold
Location
In a residential neighbourhood
View all features

All photos

Share this property