previous | next

Reinaert de Vosstraat 17 hs AMSTERDAM

Save property
This commercial property is rented

Description

REINAERT DE VOSSTRAAT 17-HS, 1055 CL TE AMSTERDAM


Omschrijving:
Het volgende object in Amsterdam West telt circa 50 vierkante meter en heeft een brede voorgevel wat zorgt voor een licht geheel. Het object heeft het entree in het midden en is voorzien van een scheidingswand wat de ruimte opdeelt in tweeën. Verder beschikt het object over een keuken, toilet en een buitenruimte aan de achterzijde.


Bestemming:
Dit is object is bestemd voor detailhandel, consument verzorgende dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, kantoren en horeca I en IV.


Ligging en bereikbaarheid:
Het bedrijfspand ligt in stadsdeel West in een rustige zijstraat van de Admiraal de Ruijterweg. Ideaal als kantoorruimte in te richten dankzij de beschikking van voldoende parkeermogelijkheden in de omtrek. Ook met het openbaar is dit goed te bereiken met onder andere tramlijnen 12 & 14 die 200 meter van het pand vandaan stopt op de Admiraal de Ruijterweg. Indien je liever met de bus gaat kan je op dezelfde plaats ook opstappen op lijn 247 & 752. Op iets meer dan 200 meter afstand vind je de S104 waarmee je zo weg met de auto.


Oppervlakte:
circa 50 m2 + circa 20 m2 buitenruimte.


Bijzonderheden:
- Voldoende parkeergelegenheid;
- Separate keuken;
- Dubbel glas;
- BuitenruimteHuurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
In overleg


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Servicekosten:
Er zijn geen servicekosten. Huurder dient zelf een contract aan te gaan bij een leverancier voor gas, water en licht.


Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.


Huurprijs: € 1.250,00 excl. BTW
Read full description

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
no
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of property
Commercial space
Type
Commercial space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Commercial space, Hospitality industry

Surface Area and Volume

Surface area business space
70 m²
In units from
50 m²
Surface area hospitality business
70 m²
Lot
70 m²
View all features

All photos

Share this property