020-5775333
previous | next

Raamgracht 6 IV AMSTERDAM

Rental price € 2.100 per month

Description

RAAMGRACHT 6-8 IV 1011 KK TE AMSTERDAM. Circa 94,6 m² beschikbaar op de 3e en 4e verdieping. Deze ruimte heeft o.a. beschikking tot een pantry. In dit kantoorgebouw zijn meerdere bedrijven gevestigd in marketing en design. In het souterrain bevindt zich een keuken waar en dagelijks verse lunch geserveerd wordt. Het object is recentelijk volledig gerenoveerd met een hoogwaardig en modern...

Features

Type of property
Office space
Type
Office space
Construction type
Existing property
Status
available
Surface area office space
94 m²

Description

RAAMGRACHT 6-8 IV 1011 KK TE AMSTERDAM.

Circa 94,6 m² beschikbaar op de 3e en 4e verdieping. Deze ruimte heeft o.a. beschikking tot een pantry. In dit kantoorgebouw zijn meerdere bedrijven gevestigd in marketing en design. In het souterrain bevindt zich een keuken waar en dagelijks verse lunch geserveerd wordt. Het object is recentelijk volledig gerenoveerd met een hoogwaardig en modern afwerkingsniveau.


Ligging en bereikbaarheid:
Raamgracht is gelegen tussen de Kloveniersbrugwal en Zwanenburgwal en om de hoek van de Amstel. Raamgracht is goed te bereiken middels het openbaarvervoer vanaf het Waterlooplein en per auto goed te bereiken vanaf Weesperstraat.


Vloeroppervlakte:
94,6 m² vvo


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
Kan spoedig en in huidige staat.


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Servicekosten:
€ 350,- per maand excl. BTW.

- Voorschot gas en elektra;
- Elektra / verwarming gemeenschappelijke ruimte;
- Lift/liftinstallatie onderhoud;
- CV-installatie onderhoud;
- Brandinstallatie onderhoud;
- Schoonmaakkosten algemene ruimten;
- Water;
- Internet;
- Beveiliging contract;
- Afval;
- Huismeester / conciërge;
- Administratie;
- Onderhoud algemene ruimten;

Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

Huurprijs:
€ 2.100,-- per maand excl. BTW en excl. servicekosten
Features

Transfer

Status
available
VAT charged
yes

Construction

Type of property
Office space
Type
Office space
Construction type
Existing property

Surfaces and content

Surface area office space
94 m²

Photos

Zie ook: Maps

Maps

map Raamgracht 6 IV AMSTERDAM

to Raamgracht 6 IV AMSTERDAM
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance