previous | next

Processorstraat 16 E Amsterdam

Rental price € 15.000 per year

Save property

Description

Processorstraat 16 1033 NZ TE AMSTERDAM.

Prachtige nieuwbouw bedrijfsruimte beschikbaar van circa 120 m² op afgesloten bedrijvenpark. In deze omgeving bevinden zich vele kleine tot middelgrote bedrijven in de logistiek, handel en industrie. Bedrijfsruimte van circa 60 m² op de begane grond wordt opgeleverd met overheaddeur, pantry en toilet. De bovenste verdieping telt circa 60 m² kantoorruimte.

Ligging en bereikbaarheid:
Het bedrijvenpark uitstekend te bereiken middels de A10, afrit 18 bedrijven Noord 100-250. Deze afrit ligt op slechts 2 minuten rijden. Bushalte Keerkringpark is gelegen op circa 7 minuten lopen.

Bestemmingsplan:
Bedrijven en kantoren.

Vloeroppervlakte:
Ca. 120 m² v.v.o.

Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).

Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

Oplevering:
Per direct beschikbaar

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

Huurprijs:
€ 15.000,- per jaar exclusief BTW.
Read full description

Features

Transfer

Status
available
VAT charged
yes
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of property
Commercial space
Type
Business or office space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Commercial space

Surface Area and Volume

Surface area business space
120 m²
In units from
120 m²
Lot
70 m²
View all features

All photos

Share this property