previous | next

Pretoriusstraat 2 AMSTERDAM

Rental price € 38.000 per year

Save property

Description

OMSCHRIJVING
Zeer mooie winkelruimte van ca. 236 m2 met veel mogelijkheden gelegen op een centrale locatie in Amsterdam Oost. De winkelruimte beschikt over een kelder voor opslag en een kantoorruimte. De winkel is gelegen nabij een winkel en nieuwbouwproject Oostpoort, met grote winkels zoals Hema, Albert Heijn, Vomar, BCC en nog vele anderen.

BESTEMMING
Winkelfunctie

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Pretoriusstraat is een zijstraat van de drukke Linnaeusstraat. Het nieuwe stadsdeelkantoor, een zwembad annex sportcomplex, scholen, horecagelegenheden en stedelijke en culturele voorzieningen treft u in de nabijheid.

Met de auto is de winkel vanaf de ringweg A10 en de A2 binnen 10 minuten te bereiken. Met het openbaar vervoer is de winkel te bereiken met tramlijn 3 en 7 en buslijn 37 en 245 vanaf halte Linnaeusstraat.

OPPERVLAKTE
VVO (verhuurbare vloeroppervlakte): 234,7 m2
Winkel: 120,5 m2
Kelder: 114,2 m2

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
1 mei 2019

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ-model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ-model.

VOORBEHOUD & SERVICEKOSTEN
Voorbehoud:
Nog nader te bepalen.

Servicekosten:
Nog nader te bepalen.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.Read full description

Features

Transfer

Status
available
VAT charged
yes
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Retail space

Surface Area and Volume

Surface area retail space
235 m²
In units from
235 m²
View all features

All photos

Share this property