previous | next

Postjesweg 98 AMSTERDAM

Rental price excluding € 1.950 per month

Save property

Description

POSTJESWEG 98, 1057CN AMSTERDAM

OMSCHRIJVING
Ruime winkelruimte beschikbaar in de Baarsjes van ca. 67 m² gelegen op een prachtige hoek met Postjesweg/ Hudsonstraat. Het object heeft een ruime bestemming waardoor het o.a. ook geschikt is voor persoonlijke verzorging voor consumenten en bedrijfsmatig verlenen van diensten zoals banken, reisbureaus en wasserettes.

Er is een pinautomaat in de gevel van het pand aanwezig. Verder zijn publiekstrekkers als de Albert Heijn, een apotheek aanwezig naast de vele zelfstandige ondernemers.

BESTEMMING
De voor Gemengd - 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor: Detailhandel, Consumentverzorgende dienstverlening en Publieksgerichte zakelijke dienstverlening.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Gelegen in Oud-West in nabij de Hoofdweg. Bijzonder goed bereikbaar middels de Hoofdweg naar afrit S105 of S106 en uitstekend bereikbaar met tram- en bushalte Hoofdweg en Postjesweg op ca. 50 meter afstand gelegen waar tram 17 en buslijn 15, 18, 247 en 283.

OPPERVLAKTE
B.V.O. 74,74 m²
V.V.O. 66,50 m²

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren.

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
Per direct

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN-2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN-2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij de het uitvoeren van de meting.
Read full description

Features

Transfer

Status
available
VAT charged
yes
Conditie Service kosten
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
Immediately

Construction

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property
Mogelijke functie(s)
Office space, Retail space

Surface Area and Volume

Surface area office space
67 m²
In units from
67 m²
Surface area retail space
67 m²
In units from
67 m²
Lot
75 m²

Layout

Aantal verdiepingen
1
Facilities
Systeemplafond, Toilet, Verwarming
View all features

All photos

Share this property