previous | next

Orteliusstraat 191 AMSTERDAM

Save property
This commercial property is rented

Description

ORTELIUSSTRAAT 191, 1057 AZ TE AMSTERDAM

OMSCHRIJVING
Winkelruimte te huur op een prachtige hoek gelegen in de Baarsjes in Amsterdam west. De Orteliusstraat is een verlengde van de Jan Evertsenstraat. In de omgeving bevinden zich vele winkeltjes en cafeétjes. De ruimte is 57 m² groot en is voorzien van 2 grote kozijnen waardoor er veel zicht is van buiten.

BESTEMMING
Gemengd – 2 is bestemd voor Detailhandel (inclusief ondergeschikte horeca), consument verzorgende, publieksgerichte en maatschappelijke dienstverlening,

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bereikbaarheid is uitstekend met de ring A10, afslag S105 De Baarsjes op slechts 3 minuten gelegen en het Mercatorplein ligt op steenworp afstand gelegen met buslijn 15, 18, 247 en 282 en tramlijn 7, 13.

OPPERVLAKTE
56,95 m² V.V.O.

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

OPLEVERING
Per direct

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Read full description

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
yes
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
Immediately

Construction

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Retail space

Surface Area and Volume

Surface area retail space
57 m²
In units from
57 m²
Lot
57 m²
View all features

All photos

Share this property