020-5775333
previous | next
rented

Nieuwendammerdijk 437 -BG AMSTERDAM

This commercial property is rented

Description

NIEUWENDAMMERDIJK 437- BG TE 1023 BM AMSTERDAM Omschrijving: Kantoor houden op een van de mooiste plekken van Amsterdam met een uitzicht op een prachtig stuk natuur. De beschikbare kantoorruimte op de begane grond van zo'n 287 m² groot is recent voorzien van raamkozijnen met daardoor veel lichtinval. De Noach kerk dateert uit 1935 en is ontworpen door de architecten E. Drewes en D. Egberts. De...

Features

Type of property
Office space
Type
Office space
Construction type
Existing property
Status
rented
Surface area office space
287 m²

Description

NIEUWENDAMMERDIJK 437- BG TE 1023 BM AMSTERDAM


Omschrijving:
Kantoor houden op een van de mooiste plekken van Amsterdam met een uitzicht op een prachtig stuk natuur. De beschikbare kantoorruimte op de begane grond van zo'n 287 m² groot is recent voorzien van raamkozijnen met daardoor veel lichtinval.

De Noach kerk dateert uit 1935 en is ontworpen door de architecten E. Drewes en D. Egberts. De bouwstijl van de kerk stamt uit het traditionalisme. De architect Ewald Drewes ontwierp eerder gereformeerde kerken aan het Mosplein/Papaverweg en in het tuindorp Oostzaan.

De van oorsprong gereformeerde kerk is in gebruik genomen in maart 1935 en is buiten gebruik sinds 1999. De kerk wordt tegenwoordig gebruikt als woon- en bedrijfsruimte.


Bestemming:
De voor 'Maatschappelijk-2' aangewezen gronden zijn bestemd voor: maatschappelijke voorzieningen en ondersteunende horeca.

Uitermate geschikt voor medische, sociale, educatieve, onderwijs, culturele, religieuze, overheid en vergelijkbare maatschappelijke voorzieningen.


Oppervlakte:
Begane grond: 287,0 m² (conform NEN2580)


Ligging/Bereikbaarheid:
De kerk staat aan heel mooi stukje van de dijk met vrij uitzicht over groen en water. Diverse voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer (nabij het toekomstige station Johan van Hasseltweg /Noord-Zuidlijn) en diverse scholen liggen binnen handbereik.


Oplevering:
Per 1 januari 2018 en turn key!


Servicekosten:Nader te bepalen.


Huurconditie CBS:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle huishoudens (2015=100)


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden,
verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


ROZ model:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van onze opdrachtgever.


Huurprijs:
€ 47.500,-- per jaar excl. BTW

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
yes
Conditie Service kosten
per sqm per year

Construction

Type of property
Office space
Type
Office space
Construction type
Existing property
Mogelijke functie(s)
Office space

Surfaces and content

Surface area office space
287 m²

Photos

map Nieuwendammerdijk 437 -BG AMSTERDAM

to Nieuwendammerdijk 437 -BG AMSTERDAM
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance