previous | next

Minervalaan 29 AMSTERDAM

Rental price € 38.000 per year

Save property

Description

OMSCHRIJVING
Prachtige praktijkruimte op goede stand gelegen te huur aan de Minervalaan in Amsterdam Oud Zuid. Dit object met mooie jaren '30 uitstraling heeft een begane grond van ca. 94 m2 groot en is voorzien van een kelder van ca. 32 m2 met goede sta hoogte. Het heeft een prachtige ligging aan de statige laan die van het Hilton Hotel, naar het station Amsterdam-Zuid loopt, met een brede groenstrook in het midden. In de nabije omgeving treft men naast de vele woonhuizen en appartementen diverse winkels en horecagelegenheden.

Het object is recent gerenoveerd naar de meeste moderne richtlijnen en voorzien van 3 spreek/behandelkamers, een röntgenkamer (OPG) met lodendeur , sterilisatieruimte, gemeenschappelijke ruimte met keuken en 2 toiletten. In 2018 is er een nieuwe Cv-installatie geplaatst.

BESTEMMING
Gemengd -1, (niet woonfuncties in woonbuurten) aangewezen gronden zijn bestemd voor: consumentverzorgende dienstverlening, detailhandel en bedrijf.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Minervalaan is met de auto zeer goed bereikbaar. Vanaf de Ringweg A10 (ca. 5 minuten), via de afslag S108 en S109. In de nabijheid , op loopafstand bevinden zich diverse tram en buslijnen met directe verbinding naar het Amsterdam Centraal Station en diverse regionale verbindingen. Het Station WTC Zuid bevindt zich op circa 10 minuten loopafstand.

OPPERVLAKTE
Begane grond: 93,8 m2
Kelder: 31,5 m2

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
Per direct.

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

VOORBEHOUD & SERVICEKOSTEN
Voorbehoud:
Nog nader te bepalen.

Servicekosten:
Nog nader te bepalen.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.
Read full description

Features

Transfer

Status
available
VAT charged
yes
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of property
Commercial space
Type
Office space and surgery
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Commercial space, Social real estate, Retail space

Surface Area and Volume

Surface area business space
115 m²
In units from
115 m²
Surface area retail space
115 m²
In units from
115 m²
Lot
104 m²
View all features

All photos

Share this property