previous | next

Merckenburg 1 AMSTERDAM

Save property
This commercial property is under option

Description

Bedrijfsruimte welke in huidig gebruik uitermate geschikt is als kinderdagverblijf. Samen met de achtergelegen tuin aan de Merckenburg in Buitenveldert, nabij het Amstelpark en het Amsterdamse Bos.

De Zuid-as, RAI, VU en het Station Zuid liggen allen op enkele minuten fietsafstand van het appartement. Uitvalswegen A10, A2 en A9 zijn met de auto snel bereikbaar.

Ligging en bereikbaarheid:
Gelegen in Buitenveldert tussen de Van Nijenrodeweg en de Kastelenstraat, nabij (snel-)tramhalte Van Boshuizenstraat (5 minuten loopafstand), winkelcentrum "Rooswijck". Tevens is de Ringweg A10 is binnen 5 autominuten te bereiken.


Bestemming:
Bedrijfsruimte, kantoor, kantoor met baliefunctie en maatschappelijke bestemming.


Vloeroppervlakte:
Ca 310,5 m² v.v.o.


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
Per direct beschikbaar.


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Servicekosten:
Er zijn geen servicekosten. Huurder dient zelf een contract aan te gaan bij een leverancier voor gas, water en licht.

Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.


Huurprijs:
€ 50.000,-- per jaar
Met betrekking tot achtergelegen perceel, de tuin, dient er een huurovereenkomst aan te worden gegaan met de gemeente Amsterdam.
Read full description

Features

Transfer

Status
under option
VAT charged
no
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of property
Commercial space
Type
Business or office space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Commercial space, Office space

Surface Area and Volume

Surface area office space
310 m²
In units from
310 m²
Surface area business space
310 m²
In units from
310 m²
Lot
310 m²

Layout

Amount of floors
1
View all features

All photos

Share this property