previous | next

Marktplein 2 Uithoorn

Rental price op aanvraag

Save property

Description

MARKTPLEIN 2-I & II TE 1421AC UITHOORN


IN DIT PRACHTIGE VOORMALIGE GEMEENTEHUIS ZIJN UNITS BESCHIKBAAR VANAF 12 M².

Deze units zijn ideaal voor starters, z.z.p'ers, en bedrijven die op zoek zijn naar een kantoorruimte die met name zijn gebaat zijn een scherpe huurprijs in combinatie met een flexibele huurperiode vanaf 6 maanden met 1 maand opzegtermijn. De ruimten zijn per direct beschikbaar, zeer representatief en deels renoveert. De authentieke details uit het bouwjaar 1936 zijn hierbij in ere hersteld. Dit geeft het unieke gevoel in dit pand. Door de hoge plafonds en grote ramen is er bijzonder veel lichtinval. Tevens kunt u hierdoor genieten van een prachtig uitzicht over de Amstel.

Op de begane grond betreedt u het pand via de prachtige entree. Middels een brede trap komt u op de eerste verdieping al waar de eerste ruimten al tot uw beschikking staan. De toiletten zijn tevens gelegen op deze verdieping.


Bereikbaarheid: Het gebouw is eenvoudig te bereiken met de auto via de N201 welke in verbinding staat met de A2 en de A4. Het centrum van Uithoorn biedt ruime parkeergelegenheid (betaald).


Vloeroppervlakte:
unit A 12,3 m²
unit B 16,6 m²
unit C 42,9 m²
unit D 33,9 m²
unit E 16,7 m²
unit F 41,1 m²
unit G 48,5 m²

Geschiedenis:
Het in traditionele stijl van de Delftse School opgetrokken voormalige gemeentehuis aan het Marktplein in Uithoorn is in 2008 en 2009 vanuit een gedateerde situatie volledig in haar oude luister hersteld. De schepping uit 1936 van architect professor M.J. Granpré Molière is eer aangedaan. Tegelijkertijd is op creatieve wijze voldaan aan alle randvoorwaarden voor een modern kantoor in de 20e eeuw.

De eerste steen voor het gemeentehuis werd gelegd op 27 oktober 1936 en op 15 april van het jaar erop werd het feestelijk in gebruik genomen. Tot 1976 vergaderde de raad in de imposante, bijna kerkachtige trouwzaal.


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2000 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
In overleg.


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.
Maximale huurtermijn 12 maanden.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Bijzonderheden:
Voor zover de te huur aangeboden ruimten deel uitmaken van een groter geheel (een zogenaamd "verzamelgebouw") omvatten de genoemde metrages in het algemeen een opslag in verband met de toerekening van de algemene ruimten.


Servicekosten:
Ca. € 30,-- per m² per jaar, inclusief voorschot stookkosten.


Huurprijs:
Huurprijs per maand inclusief servicekosten exclusief BTW.

unit A Niet beschikbaar
unit B Niet beschikbaar
unit C Niet beschikbaar
unit D Niet beschikbaar
unit F Niet beschikbaar
unit G Niet beschikbaar


Read full description

Features

Transfer

Status
available
VAT charged
no
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of property
Office space
Type
Office space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Office space

Surface Area and Volume

Surface area office space
212 m²
In units from
12 m²
Lot
218 m²

Layout

Amount of floors
2
View all features

All photos

Share this property