previous | next

Maasstraat 125 HS Amsterdam

Save property
This commercial property is rented

Description

OMSCHRIJVING
Zeer mooie winkelruimte in de Maasstraat gelegen in de gewilde wijk, de Rivierenbuurt. De winkelruimte bevindt zich in een levendige woon-/werkomgeving. De oppervlakte van deze unit bedraagt ca. 120m². De ruimte beschikt over een kleine kelder. Deze winkelruimte bevindt zich op loopafstand van de Rooseveltlaan. In de directe omgeving treft u een diversiteit aan winkels en horecazaken. Tevens beschikt de ruimte over een mooie buitenruimte aan de achterzijde van het pand.

BESTEMMING
Gemengd-2: detailhandel, ambachtelijk-/bedrijf. (inclusief ondersteunende horeca)

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De winkelruimte aan de Maasstraat is gelegen in de wijk, de Rivierenbuurt.
Deze wijk kenmerkt zich door ateliers, het trendy winkelaanbod, designbureaus, lokale ondernemers, cafés en restaurants. In de omgeving zijn onder andere de landelijke ketens Albert Heijn, Kruidvat, Etos en Blokker aanwezig.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed, het metro station RAI Amsterdam ligt op loopafstand alsmede ook de tramhalte (lijn 4, 12 en 25). Voor wat betreft de bus kunt u gebruik maken van GVB lijn 65. Ook ten opzichte van uitvalswegen (A2 en A10) is de ligging goed.

OPPERVLAKTE
VVO (verhuurbare vloeroppervlakte):
ca. 100 m² begane grond
ca. 20 m² kelder

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
In overleg

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

VOORBEHOUD & SERVICEKOSTEN
Voorbehoud:
Nog nader te bepalen.

Servicekosten:
Water 16,50 p/maand, overige componenten nader te bepalen.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.Read full description

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
yes
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Retail space

Surface Area and Volume

Surface area retail space
120 m²
In units from
120 m²
Lot
150 m²
View all features

All photos

Share this property