previous | next

Linnaeuskade 11 H AMSTERDAM

Save property
This commercial property is rented

Description

OMSCHRIJVING
Om de hoek bij de Linnaeusstraat en Middenweg op een prachtige hoek gelegen winkelruimte met een frontbreedte van 9 meter aan de Linnaeuskade. De trap aan de rechterzijde geeft toegang tot het souterrain met voldoende daglicht.

Dit object bevindt zich tegenover het nieuwbouwproject de Oosterpoort. In de omgeving bevinden zich vele leuke horecagelegenheden en winkels.

BESTEMMING
Detailhandel, kantoren, consument verzorgende, zakelijke en maatschappelijke dienstverlening.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op 100 meter van de Linnaeusstraat & de Middenweg waarna het slechts 7 minuten rijden is vanaf de A10 af- oprit nummer 13. In de directe omgeving bevinden zich o.a. Q-park Oosterpoort, de H&M, Sports World Amsterdam en vele andere grote en kleine retailers.

OPPERVLAKTE
Souterrain 52,2 m² (ca 3.75 m hoog) & begane grond 54 m² (NEN 2580)

BIJZONDERHEDEN
Deels gerenoveerd en oplevering in overleg.

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE
Ter grootte van een betalingsverplichting verhoogd met BTW van drie maanden.

OMZETBELASTING
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
Per direct beschikbaar.

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

VOORBEHOUD
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

SERVICEKOSTEN
In overleg.

HUURPRIJSAANPASSING
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

Read full description

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
no
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Office space, Retail space

Surface Area and Volume

Surface area office space
106 m²
In units from
106 m²
Surface area retail space
106 m²
In units from
106 m²
Lot
54 m²

Layout

Amount of floors
2
View all features

All photos

Share this property