previous | next

Lijnbaansgracht 291 Amsterdam

Save property
This commercial property is rented

Description

OMSCHRIJVING
Kantoor/ winkelruimte beschikbaar aan de prachtige Lijnbaansgracht gelegen nabij de Spiegelgracht en op steenworp afstand van het Museumplein en Leidseplein. Deze bedrijfsruimte wordt geheel gerenoveerd opgeleverd met vloerverwarming en nieuwe sanitaire voorzieningen.

BESTEMMING
Gemengd -1 bestemd voor: kantoren, galeries, detailhandel met mengformule en consument verzorgende dienstverlening.

OPPERVLAKTE
Ca. 52 m²

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

LIGGING
De Lijnbaansgracht is deels een gedempte gracht in Amsterdam die zich langs de grens van het centrum buigt. De gracht loopt evenwijdig aan de Singelgracht, tussen de Brouwersgracht en de Reguliersgracht. De Lijnbaansgracht is zeer centraal gelegen ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer. U bent hier in de nabije omgeving van het bruisende Amsterdam en diverse uitgaansgelegenheden.

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.Read full description

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
no
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of property
Office space
Type
Office/retail space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Office space, Retail space

Surface Area and Volume

Surface area office space
52 m²
In units from
52 m²
Surface area retail space
52 m²
In units from
52 m²
Lot
65 m²

Layout

Amount of floors
1
View all features

All photos

Share this property