previous | next

Lange Leidsedwarsstraat 49 I Amsterdam

Save property
This apartment is sold

Description

LEUK 2-KAMER APPARTEMENT (CA.46,4 M²) GELEGEN OP DE EERSTE VERDIEPING IN HET BRUISENDE CENTRUM MET EEN MOGELIJKHEID TOT EEN DAKTERRAS AAN DE ACHTERZIJDE (LIGGING NOORD-OOSTEN). CENTRAAL GELEGEN TEN OPZICHTE VAN OPENBAAR VERVOER.

Object:
LANGE LEIDSEDWARSSTRAAT 49-I te 1017 NG AMSTERDAM

Kadastraal bekend:
Gemeente Amsterdam, Sectie I, Nummer 11679, A2

Bouwperiode:
1941

Omschrijving:
Het appartementsrecht, rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste verdieping, plaatselijk bekend als Lange Leidsedwarsstraat 49-I te Amsterdam.

Indeling:
De entree van het appartement bevindt zich op de eerste verdieping, hal welke toegang biedt tot alle vertrekken, bestaande uit keuken, slaapkamer (voorzijde), badkamer, woonkamer met openslaande deuren en mogelijkheid tot het creëren van dakterras.

Gebruiksoppervlakte:
46,4 m² (NEN 2580)
Mogelijkheid tot balkon van circa 15 m2.

Bereikbaarheid:
Het appartement ligt te midden van de bruisende stad en grenzend aan het Leidseplein, het Spiegelkwartier, de Jordaan, het Vondelpark en het Museumplein.
In de directe omgeving bevindt zich een diversiteit aan winkels, cafés, restaurants en uitgaansgelegenheden waaronder de Stadsschouwburg, poptempel Paradiso en het Nieuwe De La Mar Theater. Scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten zijn eveneens op loopafstand te vinden.
Het openbaar vervoer hier is zeker 'uitstekend' te noemen, met zoveel tramlijnen en bussen, alle treinstations in Amsterdam zijn zonder overstappen te bereiken, op loopafstand op de Vijzelstraat zit de nieuwe metrolijn en er zijn diverse nachtbussen. Tevens is een goede ontsluiting naar de Ringweg A-10.

Erfpacht:
EIGEN GROND

Bijzonderheden:
- Voormalige huurwoning;
- Gebruiksoppervlakte van circa 46,4 m²;
- Mogelijkheid tot dakterras (is al meegesplitst);
- Geen CV aanwezig;
- Warm water middels geiser;
- Gesplitst in 2009;
- In de koopakte zal een ouderdomsclausule worden opgenomen en dat verkoper de woning niet zelf bewoond heeft.

Servicekosten:
Administratie is in eigen beheer. De VvE is voornemens groot onderhoud uit te gaan voeren, vernieuwen van de ramen en kozijnen, hal, voordeur en schilderwerk. Hiervoor is niet genoeg geld in kas en zal een eigen bijdrage gelden. Het besluit moet nog worden genomen. De servicekosten zijn € 90,24 per maand.

Let op!:
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Wij doen ons uiterste best de juiste oppervlakte te berekenen en zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Doch willen wij benadrukken dat aan enig verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte geen rechten kunnen worden ontleend.


Read full description

Features

Transfer

Costs for care
€   90 p/m
Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment
Construction type
Existing property
Year of construction
1941

Surface Area and Volume

Usage area Living
46 m²
Gross volume
158 m³

Layout

Total number of rooms
2
Number of bedrooms
1
Number of bathrooms
1
Facilities bathroom
Toilet, Shower, Washbasin

Energy

Hot water
water heater (owned)

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
I
Index number
2
Lot
11679
Ownership structure
Full ownership
Location
In town or city centre
View all features

All photos

Share this property