020-5775333
previous | next
rented

Kinkerstraat 85 AMSTERDAM

This commercial property is rented

Description

Adres: KINKERSTRAAT 85-WKL TE AMSTERDAM Ligging: Gelegen aan het begin van de Kinkerstraat nabij de Bilderdijkkade. De Kinkerstraat kenmerkt zich door een diversiteit aan winkels en horecagelegenheden. Bereikbaarheid: Goed bereikbaar via de Bilderdijkstraat en de Nassaukade zowel per auto als openbaar vervoer. De tramhalte is op steenworp afstand gelegen. Bestemming: Winkelruimte. Vloeroppervlakte:...

Features

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property
Status
rented
Surface area retail space
64 m²

Description

Adres:
KINKERSTRAAT 85-WKL TE AMSTERDAM

Ligging:
Gelegen aan het begin van de Kinkerstraat nabij de Bilderdijkkade. De Kinkerstraat kenmerkt zich door een diversiteit aan winkels en horecagelegenheden.

Bereikbaarheid:
Goed bereikbaar via de Bilderdijkstraat en de Nassaukade zowel per auto als openbaar vervoer. De tramhalte is op steenworp afstand gelegen.

Bestemming:
Winkelruimte.

Vloeroppervlakte:
Begane grond: 39,1 m²
1e verdieping: 24,6 m²

Kelder:
19,1 m²


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2006 = 100).

Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

Oplevering:
De oplevering is in overleg, kan spoedig.

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

Huurprijs:
€ 2.250,-- per maand excl. BTW.

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
no

Construction

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property

Surfaces and content

Surface area retail space
64 m²

Photos

Zie ook: Maps

Maps

map Kinkerstraat 85 AMSTERDAM

to Kinkerstraat 85 AMSTERDAM
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance