previous | next

Kinkerstraat 314 AMSTERDAM

Save property
This commercial property is rented

Description

KINKERSTRAAT 314 TE 1053 GD AMSTERDAM


Omschrijving:
Fraaie winkelruimte gelegen aan de Kinkerstraat te Amsterdam tussen de Jan Pieter Heijestraat en de Nicolaas Beetsstraat. Deze winkelruimte wordt geheel gerenoveerd opgeleverd met panrty.

Ligging en bereikbaarheid:
Gelegen in het populaire Oud-West, tegen de Jordaan aan, dichtbij het centrum en vlakbij de populaire Hallen met bioscoop, bibliotheek en diverse horeca gelegenheden. In deze hippe buurt zijn vele winkels, supermarkten, restaurants en cafeetjes te vinden. Het Vondelpark is op loopafstand, evenals een van de oudste markten van Amsterdam de Ten Katemarkt. Het Leidseplein en de Elandsgracht liggen op circa 10 minuten loopafstand.

Het centrum is een kwartiertje lopen of vijf minuten fietsen. In de straat stopt ook de tram naar Centraal Station. Op de hoek met de Elandsgracht is het busstation Marnixstraat, en de tram 7, 10 en 17. Ook lijn 3 , 12, 13 en 14 stoppen vlakbij.


Bestemming:
Detailhandel.


Vloeroppervlakte:
Ca 71,5 m².


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
Staat gepland op 1 januari 2018


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Servicekosten:
Er zijn geen servicekosten. Huurder dient zelf een contract aan te gaan bij een leverancier voor gas, water en licht.

Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.


Huurprijs: € 24.000,-- per jaar


Read full description

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
no
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of property
Retail space
Type
Office/retail space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Retail space

Surface Area and Volume

Surface area retail space
71 m²
In units from
71 m²
Lot
71 m²
View all features

All photos

Share this property