previous | next

Keizersgracht 583 - 585BG AMSTERDAM

Save property
This commercial property is rented

Description

KEIZERSGRACHT 583-585 te 1017DR AMSTERDAM

Ligging:
Kantoorruimte beschikbaar op de begane grond, gelegen is aan de Keizersgracht 583-585, op circa 50 meter afstand van de Vijzelstraat, naast het gebouw "De Bazel" (oude kantoor van ABN-AMRO), waarin tegenwoordig het Stadsarchief is gevestigd.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid met de auto via de Vijzelstraat en de Keizersgracht alsmede met het openbaar vervoer, welke stopt in de Vijzelstraat. In de toekomst zal de bereikbaarheid nog beter worden door de aanleg van de Noord/Zuid lijn.

Bestemming:
Kantoor

Vloeroppervlakte:
Begane grond: 284,5 m²
Gebouw gebonden buitenruimte: 314,4 m²
(Conform NEN2580)

Omschrijving:
Het betreft een dubbelbreed grachtenpand, met een dwars dak, rechte lijsten en deuromlijstingen uit omstreeks het jaar 1700, bestaande uit voorhuis, achterhuis, kelder en vier verdiepingen. Het pand is voorzien van een liftinstallatie.
De verhuurder heeft het gebouw in 2017 laten renoveren. Het pand is per direct beschikbaar.

Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) alle huishoudens (2150 = 100).

Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden - aanpassing van de huur te verlangen.

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Huurprijs:
€ 69.500,- per jaar exclusief B.T.W.
Read full description

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
no
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
Immediately

Construction

Type of property
Office space
Type
Office and business space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Commercial space, Office space

Surface Area and Volume

Surface area office space
285 m²
In units from
285 m²
Surface area business space
285 m²
In units from
285 m²
Lot
743 m²

Layout

Amount of floors
1
View all features

All photos

Share this property