020-5775333
previous | next

Keizersgracht 583 -585 bg AMSTERDAM, Centrum

Rental price excluding VAT € 75.000 per year

Description

KEIZERSGRACHT 583-585 te 1017 DR AMSTERDAM BEGANE GROND VAN CA. 285 M² MET TUIN VAN CA. 315 M² IS NOG BESCHIKBAAR! De ruimte is geheel gerenoveerd. Kantoorruimte gelegen aan de Keizersgracht 583-585, op circa 50 meter afstand van de Vijzelstraat, naast het gebouw "De Bazel" (oude kantoor van ABN-AMRO), waarin tegenwoordig het Stadsarchief is gevestigd. Het betreft een dubbelbreed grachtenpand, met...

Features

Type of property
Office space
Type
Office and business space
Construction type
Existing property
Status
available
Surface area office space
365 m²

Description

KEIZERSGRACHT 583-585 te 1017 DR AMSTERDAM

BEGANE GROND VAN CA. 285 M² MET TUIN VAN CA. 315 M² IS NOG BESCHIKBAAR!
De ruimte is geheel gerenoveerd.


Kantoorruimte gelegen aan de Keizersgracht 583-585, op circa 50 meter afstand van de Vijzelstraat, naast het gebouw "De Bazel" (oude kantoor van ABN-AMRO), waarin tegenwoordig het Stadsarchief is gevestigd.


Het betreft een dubbelbreed grachtenpand, met een dwars dak, rechte lijsten en deuromlijstingen uit omstreeks het jaar 1700, bestaande uit voorhuis, achterhuis, kelder en vier verdiepingen.


Verdiepingen zijn voorzien van toiletgroep voor zowel dames als heren. Ook is er op elke verdieping minstens 1 keuken of pantry aanwezig. Het pand is voorzien van een liftinstallatie. Op de begane grond bevindt zich een tuin van 314,4 m² groot en op de derde verdieping bevindt zich een dakterras van 122 m² groot.


Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid met de auto via de Vijzelstraat en de Keizersgracht alsmede met het openbaar vervoer, welke stopt in de Vijzelstraat. In de toekomst zal de bereikbaarheid nog beter worden door de aanleg van de Noord/Zuid lijn.


Bestemming:
Kantoor


Vloeroppervlakte:
Kelder: 80,2 m² (NEN2580)
Begane grond: 284,5 m² (NEN2580)


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) alle huishoudens (2015 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden - aanpassing van de huur te verlangen.


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Servicekosten:
Nader te bepalen.


Huurprijs: € 75.000,-- excl. BTW per jaar

Features

Transfer

Status
available
VAT charged
yes
Conditie Service kosten
per sqm per year

Construction

Type of property
Office space
Type
Office and business space
Construction type
Existing property
Mogelijke functie(s)
Office space

Surface Area and Volume

Surface area office space
365 m²
In units from
365 m²

Photos

Zie ook: Maps

Maps

map Keizersgracht 583 -585 bg AMSTERDAM, Centrum

to Keizersgracht 583 -585 bg AMSTERDAM, Centrum
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance