020-5775333
previous | next
rented

Kastelenstraat 105 * AMSTERDAM, Buitenveldert

This commercial property is rented

Description

Een ruime winkelruimte gevestigd aan de Kastelenstraat/hoek Van Leijenberglaan gelegen in een kleinschalig winkelcentrum met onder andere restaurants/supermarkt/fietsenwinkel/maatschappelijke voorzieningen en daarboven woningen. De winkel heeft een hoekfront met veel ramen, uitermate geschikt voor reclame uitingen, en heeft daardoor ook veel lichtinval. De verkoopruimte bedraagt circa 127 m2 en...

Features

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Secondary use
Hospitality industry
Construction type
Existing property
Status
rented
Surface area retail space
174 m²

Description

Een ruime winkelruimte gevestigd aan de Kastelenstraat/hoek Van Leijenberglaan gelegen in een kleinschalig winkelcentrum met onder andere restaurants/supermarkt/fietsenwinkel/maatschappelijke voorzieningen en daarboven woningen.

De winkel heeft een hoekfront met veel ramen, uitermate geschikt voor reclame uitingen, en heeft daardoor ook veel lichtinval. De verkoopruimte bedraagt circa 127 m2 en hierachter ligt veel bergruimte, en kantoorgedeelte en een keuken met toilet alsmede een achteruitgang.


Ligging:
Het object is gelegen in Amsterdam Buitenveldert op een goede stand. In de directe omgeving bevinden zich diverse winkels, horecavoorzieningen en wooncomplexen. Het object is zeer goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.


Bestemming:
Horeca III /IV en winkelruimte


Kadastraal bekend:
Gemeente Amsterdam, sectie AK, nummer 2445, index A-55.


Oppervlakte:
VVO winkel ca. 128 m2
Overige binnenruimten ca. 46 m2
Totaal ca. 174 m2


Bouwjaar:
1960-1970.


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2000 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

Oplevering:
Per april.


Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Servicekosten:
P.m.


Huurprijs:
€ 2.500,-- per maand ex. BTW
€ 30.000,-- per jaar ex. BTWFeatures

Transfer

Status
rented
VAT charged
no

Construction

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property

Surfaces and content

Surface area retail space
174 m²

Land registry details

Municipality
Amsterdam
Section
AK
Index number
A55
Lot
2445
Surface area
174 m²
Ownership structure
Full ownership

Photos

Zie ook: Maps

Maps

map Kastelenstraat 105 * AMSTERDAM, Buitenveldert

to Kastelenstraat 105 * AMSTERDAM, Buitenveldert
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance