previous | next

Javastraat 84 wkl AMSTERDAM

Save property
This commercial property is rented

Description

JAVASTRAAT 84, 1094HL AMSTERDAM

Omschrijving:
Winkelruimte gelegen in de Indischebuurt in Amsterdam Oost aan de Javastraat. Deze hoofdstraat van Oost kenmerkt zich door de vele winkels, restaurants, cafés en woningen! De winkel heeft een oppervlak van circa 106 m² en voorzien van toilet en pantry aan de achterzijde.

Bekijk voor informatie bekijk ook de site www.javastraat.amsterdam

Bestemming:
Centrum -1:
- detailhandel.

Ligging en bereikbaarheid:
In de directe omgeving van nummer 84 bevinden zich o.a. een groentewinkel, Kruidvat, Zeeman, bar Basquiat en meerdere De bereikbaarheid is uitstekend de Insulindeweg en station Muiderpoort op steenworp afstand.

Oppervlakte:
Circa 106 m² VVO (NEN2580)

Bijzonderheden:
- Huurtermijn 5 + 5 jaar

Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).

Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

Oplevering:
Per direct

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.


Huurprijs : € 30.000,- per jaar excl. BTW
Read full description

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
yes
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
Immediately

Construction

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Retail space

Surface Area and Volume

Surface area retail space
106 m²
In units from
106 m²
Lot
106 m²
View all features

All photos

Share this property