previous | next

Jan Evertsenstraat 78 Amsterdam

Save property
This commercial property is rented

Description

JAN EVERTSENSTRAAT 78, 1056EE TE AMSTERDAM

OMSCHRIJVING:
Ruime winkelruimte beschikbaar met een mooie frontbreedte aan de drukke Jan Evertsenstraat in de Baarsjes. De winkel is ca. 71 m² groot. De winkelruimte bevindt zich aan een prachtige stukje van de Jan Evertsenstraat, nabij de Admiralengracht. Ook is het object op steenworp afstand gelegen van het Mercatorplein en Rembrandtpark. Deze locatie is de afgelopen jaren erg populair geworden. In de nabije omgeving treft men steeds meer diverse winkeltjes en horecagelegenheden.

BESTEMMING
De voor Gemengd - 1 aangewezen gronden zijn bestemd voor: Detailhandel met ondergeschikte horeca, Consumentverzorgende dienstverlening en Publieksgerichte zakelijke dienstverlening.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, tramlijn 13 brengt u direct naar de Dam en tramlijn 12, 14, 18 en 19 hebben een halte op steenworp afstand. Ook zijn diverse busverbindingen aanwezig naar alle delen van de stad. Met de fiets bent u in 10 minuten in het centrum en met de auto heeft u een uitstekende aansluiting op de ring A10. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

OPPERVLAKTE
70,88 m² NEN 2580.

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI). Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING

Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
Per direct.

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN-2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN-2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij de het uitvoeren van de meting.
Read full description

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
yes
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
Immediately

Construction

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Retail space

Surface Area and Volume

Surface area retail space
71 m²
In units from
71 m²
Lot
65 m²
View all features

All photos

Share this property