previous | next

Jan Evertsenstraat 4 Amsterdam

Save property
This commercial property is rented

Description

JAN EVERTSENSTRAAT 4-8 1056 EC TE AMSTERDAM

OMSCHRIJVING
Riante winkel-/ kantoorruimte van bijna 400 m² groot aan het begin van de doorgaande weg Jan Evertsenstraat hoek Admiraal de Ruijterweg. Deze winkel-/kantoorruimte gelegen in het bruisende hart van de Baarsjes bevindt zich te midden van vele winkels, restaurants en grote publiektrekkers als Albert Heijn, Aldi en Stach. Maar ook de Kinkerstraat, Mercatorplein en de Jordaan bevinden zich in de directe omgeving.

BESTEMMING
Detailhandel inclusief ondergeschikte horeca, consument verzorgende dienstverlening en publieksgerichte dienstverlening.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, tramlijn 13 brengt u direct naar de Dam en tramlijn 12, 14, 18 en 19 hebben een halte op steenworp afstand. Ook zijn diverse busverbindingen aanwezig naar alle delen van de stad. Met de fiets bent u in 10 minuten in het centrum en met de auto heeft u een uitstekende aansluiting op de ring. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

OPPERVLAKTE
396,8 m² v.v.o op de begane grond
122,6 m² v.v.o. kelder

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS-consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
In overleg, kan spoedig.

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ-model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ-model.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

VOORBEHOUD
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.
Read full description

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
yes
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
Immediately

Construction

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Commercial space, Retail space

Surface Area and Volume

Surface area business space
510 m²
In units from
510 m²
Surface area retail space
510 m²
In units from
510 m²
Lot
400 m²
View all features

All photos

Share this property