previous | next

Herengracht 340 - II AMSTERDAM

Save property
This commercial property is rented

Description

HERENGRACHT 340 – II TE AMSTERDAM

Omschrijving:
Representatieve kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw in een prachtig drie ramen breed herenhuis aan de Herengracht.

Het gezamenlijk entree bevindt zich in het souterrain. Op de tweede verdieping is ca. 114 m² beschikbaar verdeeld over één vloer met vele authentieke details. De verdieping is voorzien van een pantry met apparaten.

Bestemming:
Kantoren.

Ligging en bereikbaarheid:
Het pand is gelegen om de hoek van de Dam en op loopafstand van vele restaurants, cafés en gezellige winkelstraten. Het Centraal Station en de Dam zijn op loopafstand. De Jordaan, De 9 Straatjes en andere hotspots liggen op ook loopafstand. Op deze locatie kunt u genieten van de rust maar ook van het bruisende stadsleven.

Het gebouw is met de auto te bereiken via de Vijzelstraat en de Raadhuisstraat en het Rokin. Openbaar vervoer stopt in de hiervoor genoemde straten. Parkeergelegenheid voor de deur (betaald) en de mogelijkheid om een parkeervergunning aan te vragen.

Oppervlakte:
114,3 m² (NEN 2580)


Bijzonderheden:
Hoogwaardig opleveringsniveau

Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).

Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting verhoogd met BTW van drie maanden.

Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
Per 15 mei.

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Servicekosten:
Voorschot servicekosten bedraagt: € 265,- per maand.

Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

Huurprijs:
€ 25.500,- per jaar excl. BTW
Read full description

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
yes
Costs for care
€   265 p/m
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
by date

Construction

Type of property
Office space
Type
Office space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Office space

Surface Area and Volume

Surface area office space
114 m²
In units from
114 m²
Lot
114 m²

Layout

Amount of floors
1
View all features

All photos

Share this property