previous | next

Haarlemmermeerstraat 75 AMSTERDAM

Save property
This commercial property is rented

Description

HAARLEMMERMEERSTRAAT TE AMSTERDAM

Omschrijving:
Op een prachtige hoek gelegen winkelruimte met een frontbreedte van 10 meter aan de Haarlemmermeerstraat. Deze straat is de verbinding tussen het Hoofddorpplein en het Surinameplein. Uitstekend geschikt voor een gedreven ondernemer!

In de directe omgeving bevinden zich vele maatschappelijke voorzieningen, winkels en cafés en restaurants. Ook liggen het Vondelpark en Rembrandtpark op steenworp afstand.


Bestemming:
Detailhandel, bedrijven, kantoren, dienstverlening en maatschappelijke dienstverlening. Ondersteunende horeca is ook toegestaan van maximaal 20% van het oppervlak.


Ligging en bereikbaarheid:
Het object is gelegen op circa 2 minuten rijden van de A10 afrit S106.

Op enkele meters afstand is bushalte Haarlemmermeerstraat gelegen waar buslijn 15 stopt. Op het Hoofddorpplein stoppen buslijnen 15 en 758 en tramlijn 2 en op het Surinameplein buslijn 15 en 247 en tramlijnen 1 en 17.


Oppervlakte:
81,24 m²


Bijzonderheden:
Huurtermijn 5 + 5 jaar.Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting verhoogd met BTW van drie maanden.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.Oplevering:
Per direct beschikbaar.


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Servicekosten:
In overleg.


Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.


Huurprijs: € 25.000,- per jaar excl. BTW
Read full description

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
no
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
Immediately

Construction

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Commercial space, Office space, Retail space

Surface Area and Volume

Surface area office space
81 m²
In units from
81 m²
Surface area business space
81 m²
In units from
81 m²
Surface area retail space
81 m²
In units from
81 m²
Lot
99 m²

Layout

Amount of floors
1
View all features

All photos

Share this property