020-5775333
previous | next
rented

Eline Verestraat 14 - B AMSTELVEEN

This commercial property is rented

Description

ELINE VERESTRAAT 14-B 1183 KZ TE AMSTELVEEN Omschrijving: Kantoor- of bedrijfsruimte gelegen in Amstelveen op ca. 36,2 m² in een rustige woonwijk aan een hofje. Het object is voorzien van verwarming, toilet en pantry met geiser. Het object is afgewerkt met inbouwplafond. Bestemming: Bedrijf, bijeenkomstenfunctie. Ligging en bereikbaarheid: Het object is gelegen in Amstelveen in de wijk...

Features

Type of property
Commercial space
Type
Business or office space
Secondary use
Office space
Construction type
Existing property
Status
rented
Surface area office space
36 m²
Surface area business space
36 m²

Description

ELINE VERESTRAAT 14-B 1183 KZ TE AMSTELVEEN


Omschrijving:
Kantoor- of bedrijfsruimte gelegen in Amstelveen op ca. 36,2 m² in een rustige woonwijk aan een hofje. Het object is voorzien van verwarming, toilet en pantry met geiser. Het object is afgewerkt met inbouwplafond.


Bestemming:
Bedrijf, bijeenkomstenfunctie.


Ligging en bereikbaarheid:
Het object is gelegen in Amstelveen in de wijk Kostverloren. De bereikbaar is per auto middels de A9, N522 en de Benuluxbaan goed. Met het openbaarvervoer is het object te bereiken middels Amstelveen Oranjebaan welke op circa 300 meter is gelegen.


Oppervlakte:
Ca. 36,2 m2


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
Per 1 december 2017


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Servicekosten:
Nader te bepalen.


Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.


Huurprijs:
€ 450,- per maand excl. BTW

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
yes

Construction

Type of property
Commercial space
Type
Business or office space
Construction type
Existing property

Surfaces and content

Surface area office space
36 m²
Surface area business space
36 m²

Photos

map Eline Verestraat 14 - B AMSTELVEEN

to Eline Verestraat 14 - B AMSTELVEEN
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance