previous | next

Eerste Oosterparkstraat 154 wkl Amsterdam

Rental price € 36.000 per year

Save property

Description

OMSCHRIJVING
Winkelruimte te huur aan de Eerste Oosterparktstraat 154, net voorbij het nieuwbouwproject van Stadsgenoot waar 39 appartementen, 1 supermarkt en 6 bedrijfsruimten worden gerealiseerd.

Deze winkelruimte ruimte is gelegen op de hoek van de Lepenweg, 140 m² groot en met een frontbreedte van ruim 6 en 15 meter lang.

In de directe omgeving bevinden zich onder andere Blokker, The Student Hotel, het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis ziekenhuis en vele verscheidene retailers, restaurants en barretjes.

BESTEMMING
Detailhandel, dienstverlening, kantoren en maatschappelijke dienstverlening.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object bevindt zich in een levendige straat met een breed aanbod aan winkels, horeca en voorzieningen in Amsterdam Oost. Het Stadsdeel Oost werkt momenteel aan concrete plannen om de straat tussen de Beukenweg en de Weesperzijde op te knappen. Hierbij wordt middels een integrale aanpak gestreefd naar een verbetering van de uitstraling, de leefbaarheid en het economisch perspectief.

Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Op loopafstand bevinden zich het metrostation Wibautstraat en de halte Beukenweg van tramlijn 3. Station Muiderpoort en Station Amstel liggen op fietsafstand. Ook met de auto is de Eerste Oosterparkstraat, als zijstraat van de Wibautstraat, goed te bereiken via de Ringweg A10, afslagen S-112 t/m S-114.

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPPERVLAKTE
Verhuurbaar vloeroppervlakte bedraagt: 140 m²
De totale bruto vloeroppervlakte bedraagt: 153 m²

Volgens NEN 2580

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

OPLEVERING
Per direct beschikbaar

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

HUURPRIJS
€ 36.000,- exclusief BTW per jaar. (€ 257,14 per m² per jaar!)

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS-consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).
Read full description

Features

Transfer

Status
available
VAT charged
yes
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
Immediately

Construction

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Retail space

Surface Area and Volume

Surface area retail space
140 m²
In units from
140 m²
Lot
153 m²
View all features

All photos

Share this property