previous | next

Damrak 68 IV AMSTERDAM

Save property
This commercial property is rented

Description

DAMRAK 68-IV TE AMSTERDAM

Ligging:
Het kantoor is gelegen aan het Damrak met vele bedrijven en winkelvoorzieningen nabij het Centraal Station in hartje Centrum Amsterdam. De ligging op de vierde etage geeft een mooie uitkijk op de winkelstraat en de beroemde gebouwen (o.a. de Beurs van Berlage en de Bijenkorf) aan de overzijde.

Bereikbaarheid:
Met de auto vanaf de A10 is het kantoor goed te bereiken en het openbaar vervoer zoals tramlijn (4, 9,16, 24 en 25) stopt aan het Damrak. Tevens is het Centraal Station op loopafstand bereikbaar. Betaald parkeren is op openbaar terrein en in de nabije omgeving is zowel parkeergarage De Kolk gelegen als de parkeergarage bij de Bijenkorf.

Bestemming:
Kantoor

Vloeroppervlakte:
Beschikbaar ca. 90 m² vanaf ca. 45 m².

Omschrijving:
Het gebouw beschikt over zowel een trap als een lift. De toegangsdeur is te bedienen middels het intercomsysteem. De kantoorruimte is voorzien van een pantry daarnaast zijn de ramen aan de voorzijde en zijn te openen. Een toiletvoorziening is aanwezig op de etage.

Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).

Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden.

Oplevering:
In overleg.

Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Bijzonderheden:
Voor zover de te huur aangeboden ruimten deel uitmaken van een groter geheel (een zogenaamd verzamelgebouw") omvatten de genoemde metrages in het algemeen een opslag in verband met de toerekening van de algemene ruimten.

Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

Huurprijs:
€ 17.500,-- per jaar voor het geheel
€ 8.750,-- per jaar per gedeelte
Read full description

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
yes
Condition service costs
per year
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of property
Office space
Type
Office space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Office space

Surface Area and Volume

Surface area office space
90 m²
In units from
45 m²
Lot
95 m²

Layout

Amount of floors
1
View all features

All photos

Share this property