previous | next

Ceintuurbaan 231 AMSTERDAM

Rental price € 42.500 per year

Save property

Description

OMSCHRIJVING
Mooie winkelruimte/ kantoorruimte van ca. 120 m² gelegen aan de Ceintuurbaan in de Pijp. De ruimte is verdeeld over de begane grond en een kelderverdieping. In de straat bevinden zich meerdere nationale en internationale retailers en zijn alle nodige voorzieningen in de nabijheid. Oplevering in renoveerde staat.

BESTEMMING
Gemengd -2 bestemd voor detailhandel, dienstverlening, bedrijf en ambachtelijk bedrijf. Mogelijkheid

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is met de auto goed bereikbaar via de afslag S110 vanaf de A10. Verder stopt voor de deur tram 3,4 en 25 en buslijn 354, deze verbindingen gaan richting Amsterdam Centraal, Station Rai en Amstelveen.

De ruimte ligt op loopafstand van de Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark, Alle nodige voorzieningen zijn in de nabijheid en in de omgeving bevinden zich diverse winkels en horecagelegenheden.

OPPERVLAKTE
Begane grond: 67,15 m²
Kelder: 53,66 m²
Totaal: 120,81 m²

BIJZONDERHEDEN & HUURCONDITIES
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN-2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN-2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij de het uitvoeren van de meting.


Read full description

Features

Transfer

Status
available
VAT charged
yes
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Commercial space, Office space, Retail space

Surface Area and Volume

Surface area office space
120 m²
In units from
120 m²
Surface area business space
121 m²
In units from
121 m²
Surface area retail space
121 m²
In units from
121 m²
Lot
85 m²

Layout

Amount of floors
2
View all features

All photos

Share this property