020-5775333
previous | next
rented

Buikslotermeerplein 420 AMSTERDAM

This commercial property is rented

Description

BUIKSLOTERMEERPLEIN 420 TE AMSTERDAM Omschrijving: Kantoorruimte te huur in hartje Amsterdam Noord aan het Buikslotermeerplein. De beschikbare vierkante meters bevinden zich op de tweede verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw. Het afwerkingsniveau van deze unit wordt door de eigenaar geheel naar de geldende maatstaven gebracht door het te voorzien van nieuw tapijt, nieuw inbouwplafond,...

Features

Type of property
Office space
Type
Office space
Construction type
Existing property
Status
rented
Surface area office space
160 m²

Description

BUIKSLOTERMEERPLEIN 420 TE AMSTERDAM

Omschrijving:
Kantoorruimte te huur in hartje Amsterdam Noord aan het Buikslotermeerplein. De beschikbare vierkante meters bevinden zich op de tweede verdieping van het bedrijfsverzamelgebouw. Het afwerkingsniveau van deze unit wordt door de eigenaar geheel naar de geldende maatstaven gebracht door het te voorzien van nieuw tapijt, nieuw inbouwplafond, schilderwerk en een nieuwe keuken met apparatuur. Installaties als airco, verwarming, systeemplafond en inbouwarmaturen zijn aanwezig.


Bestemming:
Deze gemengde bestemming is geschikt voor:

consumentverzorgende dienstverlening;
maatschappelijke dienstverlening;
kantoor;
zakelijke dienstverlening.


Ligging en bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw is gelegen aan het winkelcentrum Boven 't IJ, het winkelcentrum is voorzien van veel grote retailers en heeft een ruimte parkeervoorziening en is op een steenworp afstand gelegen van de (nog te realiseren) eindhalte van de Noord-zuidlijn.

Meerdere bushaltes in de omgeving zoals: Olaf Palmeplein, het Breed, J.Drijverweg en halte Buikslotermeerplein. Buslijnen 30, 31, 33, 34, 36, 37, 38, 105, 109, 110, 111, 125, 245, 301, 315, 316, 319 en 611 stoppen in de directe omgeving.


Oppervlakte:
Circa 220 m2


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
In overleg.


Huurovereenkomst en overige condities:

Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Servicekosten:
Servicekosten worden per maand vooruit betaald, nader te bepalen.


Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.


Huurprijs:
€ 21.600,- per jaar excl. BTW

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
yes
Conditie Service kosten
per sqm per year

Construction

Type of property
Office space
Type
Office space
Construction type
Existing property
Mogelijke functie(s)
Office space

Surfaces and content

Surface area office space
160 m²

Photos

map Buikslotermeerplein 420 AMSTERDAM

to Buikslotermeerplein 420 AMSTERDAM
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance