previous | next

Brantjesstraat 42 Purmerend

Save property
This apartment is under offer

Description

Deze moderne vrijstaande villa is gelegen op een toplocatie in de Purmer-Zuid op steenworp afstand van het Purmerbos! In 1990 onder architectuur gebouwd door een lokale, gerenommeerde aannemer met zichzelf als opdrachtgever! Over de bouwkwaliteit kunnen we en gaan we dan ook kort zijn, deze is perfect! Het resultaat: bijna 220 m2 courant ingedeeld woongenot. Met recht een ruime gezinswoning met volume op de juiste plek!

Compleet met inpandige garage, royale woonkamer, vijf slaapkamers en twee badkamers. Een heerlijk ruime ‘gezinswoning’ met volume op de juiste plek!

De rechte vormen met veel glas en opgetrokken uit een frisse lichte steen zorgen voor een modern woonhuis met eigentijdse uitstraling.

Uiteraard is het geheel ‘top onderhouden’, goed geïsoleerd en zelfs voorzien van zonnepanelen! Gelegen op een heerlijke kavel grond, tuin op het zuiden, parkeren op eigen erf: volop rust en vrijheid voor het hele gezin!

Wij zijn enthousiast, komt dat allen zien!


Al bij binnenkomst merkt u de royale opzet en kwaliteit. Royaal entree met garderobe en een modern betegeld toilet. De woonkamer is speels verdeeld in een ‘woon-’ en ‘zitgedeelte’ en voorzien van een prachtige parketvloer, in “visgraat” gelegd. Volop glas en lichtval staat garant voor ‘op en top’ woongenot. Het ‘zitgedeelte’ is aan de voorzijde van de woning en voorzien van een open haard. Het ‘woongedeelte’ grenst aan de open keuken en is eveneens ‘meer dan royaal van afmeting’. De subtiel aangebouwde serre is pal op het zuiden gesitueerd en geeft een oase aan licht. De aangrenzende keuken is recent voorzien van een nieuwe inrichting en biedt, compleet met hardsteen aanrecht, alle voorzieningen welke u in een woning van dit kaliber mag verwachten. De grote bijkeuken is onmisbaar bij een ‘gezinswoning’. De garage is inpandig bereikbaar, in spouw uitgevoerd en dus multifunctioneel.

Op de verdieping treft u een, eveneens, royale overloop met vier goede slaapkamers alsmede een modern betegelde badkamer met hoekbad, wastafel, separate douche en tweede toilet. Achter de badkamer heeft u nog een ruimte welke thans in gebruik is als bergkast maar ooit bedoeld voor een sauna.
Er is geen ruimteverlies door ‘schuine kanten’.

De tweede verdieping is in 2003 opgebouwd en rondom voorzien van glas. De heuse ‘masterbedroom’ met eigen badkamer (voorzien van douche / wastafel en toilet) en walk-in closet, vormt de welbekende kers op de taart!
Zoals een échte gezinswoning betaamd heeft u ook hier extra bergruimte.

In de prachtig aangelegde tuin rondom de woning, gaat de zon u niet ontsnappen! De tuin biedt een zonneterras op de zuidzijde en een tuinhuis met veranda voor de gezellige barbecue. We zien u al helemaal zitten!

Wees welkom voor een bezichtiging, wij zijn u 6 dagen per week graag van dienst!
Read full description

Features

Transfer

Status
under offer
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Detached house
Construction type
Existing property
Year of construction
1990
Roof covering
single-plane roof
Roof material
roof tiles

Surface Area and Volume

Usage area Living
217 m²
Other indoor space
21 m²
External storage space
11 m²
Gross volume
793 m³
Lot size
440 m²

Layout

Total number of rooms
7
Number of bedrooms
5
Facilities
mechanical ventilation system

Energy

insulation
fully insulated
Heating type
district heating
Hot water
central facility, solar thermal collectors

Land registry details

Municipality
Purmerend
Section
H
Lot
2438
Surface area
440 m²
Ownership structure
Leasehold property

Outside Area

Location
In or near wooded area, In a residential neighbourhood, Freestanding
Garden type
Backyard

Garage

Type of garage
Indoor
Capacity
1
Facilities
voorzien van verwarming, voorzien van elektra, met elektrische deur

Parking

Type of parking
Public parking
View all features

All photos

Share this property