previous | next

Barentszstraat 317 AMSTERDAM

Save property
This commercial property is rented

Description

OMSCHRIJVING
Multifunctionele winkel/ bedrijfsruimte van ca. 210m2 met een prachtige ligging nabij de Pontsteiger, Houthavens en het IJ. Deze ruimte is gelegen in de Zeeheldenbuurt en bestaat uit drie naast elkaar liggende ruimtes op de begane grond. De Zeeheldenbuurt kenmerkt zich door de diversiteit van restaurants, cafés, nieuwbouwwoningen in de Houthavens en goede bereikbaarheid.

Dit object bestaat oorspronkelijk uit drie verschillende adressen welke zijn samengevoegd. De linkerzijde is momenteel in gebruik als kantoor, achterzijde als keuken, in het midden bevindt zich sanitaire voorzieningen. De rechterzijde is in gebruik als opslagruimte. De achterzijde is uitgebouwd en voorzien van twee lichtstraten waardoor er voldoende daglicht toetreding is.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Per auto:
De bereikbaarheid van de kantoorruimte per auto is erg goed. De kantoorruimte ligt tussen afrit Amsterdam CS en de westzijde van de ringweg A10 gesitueerd. Zo bevindt zich de oprit/ alsmede de afrit van de ringweg A10 op ca. 5 minuten rijafstand.
Parkeren is mogelijk op de openbare weg tegen betaling.

Per openbaar vervoer:
Goed bereikbaar via openbaar vervoer in de vorm van bussen en trams vanaf treinstations Amsterdam CS en Amsterdam Sloterdijk. Stadsbuslijn 21 of 48 stopt nabij de kantoorruimte en tram 3 richting Zoutkeetsgracht stopt op loopafstand.

BESTEMMING
Gemengd – 1: detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening, publieksgerichte zakelijke dienstverlening, bedrijven, kantoren en maatschappelijke voorzieningen.

BIJZONDERHEDEN
Bouwjaar: 1881

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI). Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
In overleg

OPPERVLAKTE
VVO (verhuurbare vloeroppervlakte): 210 m2

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ-model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ-model.

VOORBEHOUD & SERVICEKOSTEN
Voorbehoud: Nog nader te bepalen.
Servicekosten: Nog nader te bepalen.

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen
Read full description

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
yes
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of property
Commercial space
Type
Business or office space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Commercial space, Office space, Retail space

Surface Area and Volume

Surface area office space
210 m²
In units from
210 m²
Surface area business space
210 m²
In units from
210 m²
Surface area retail space
210 m²
In units from
210 m²
Lot
210 m²

Layout

Amount of floors
1
Facilities
Toilet
View all features

All photos

Share this property