previous | next

Arubastraat 3 - C AMSTERDAM, West

Rental price excluding VAT € 299 per month

Save property

Description

INLEIDING
Zeer praktische garage van ca. 31m2 met tuin van ca.15m2, gelegen op een goed bereikbare locatie in stadsdeel West. Huurprijs € 299,- per maand (excl.).

DE RUIMTE
Het object bestaat uit één zelfstandige garage van circa 31m2 op de begane grond met een klein tuintje gesitueerd in de achtererf. Middels garagedeuren betreedt u deze ruimte. Aan de straatzijde bevinden zich twee grote openvouwende deuren. Aan de achterzijde van de ruimte is een gevel-pui bestaande uit een deur en een grote raam, waardoor er voldoende daglichttoetreding aanwezig is.

Deze garage dient sinds het jaar 2005 als opslag van goederen en staan momenteel diverse lege opslagstellingskasten. Er bevindt zich een separaat toilet en heeft u via
openslaande deuren toegang tot de tuin van ca. 15m2. Behalve parkeerplaats deze ruimte leent zich tevens uitstekend voor opslag van goederen (vanzelfsprekend geen gevaarlijke stoffen).

DE LIGGING
Dit appartement is gelegen in stadsdeel de Baarsjes, een verjongend stadsdeel waar veel panden worden en reeds zijn gerenoveerd. De weg waar de Arubastraat (Postjesbuurt) heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan, veel panden (woningen) zijn op hoog niveau gerenoveerd, de gevels zijn gezandstraald en opnieuw gevoegd, de houten-ramen en kozijnen zij geschilderd waardoor deze buurt/straat een fris en nieuw uiterlijk heeft verkregen.

HET APPARTEMENTSRECHT
Deze ruimte gevestigd aan de Arubastraat 3c kadastraal bekend (zelfstandige garage rechts, met Kadastrale aanduiding: Sloten (N-H), sectie M, complexaanduiding 1728-A met indexnummer A-3).

DE GROND
Het gebouw is gelegen op erfpacht grond.
De algemene bepalingen van 2000 zijn van toepassing.
De erfpachtcanon is niet afgekocht.

DE VERENIGING
De vereniging bestaat uit Arubastraat 3. Het beheer wordt uitgevoerd door VvE-beheer Arubastraat 3.

DE HUIDIGE BESTEMMING
Huurder dient zelf uit te zoeken of het beoogde gebruik strookt met de bestemming.

BESTEMMING HUURDER
Huurder dient zelf uit te zoeken of het beoogde gebruik strookt met de bestemming.

DE OPLEVERING
In overleg, kan spoedig.

Read full description

Features

Transfer

Status
available
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Construction type
Existing property
Year of construction
1927

Surface Area and Volume

Energy

Garage

Type of garage
Garage
Capacity
1
View all features

All photos

Share this property