previous | next

Albert Cuypstraat 16 AMSTERDAM

Save property
This commercial property is rented

Description

OMSCHRIJVING
Mooi winkelruimte te huur van ca. 70 m² verhuurbare oppervlakte, gelegen in het verlengde van de leukste markt van Nederland. Het betreft een lichte ruimte met een mooie vloer. Naast de dagelijkse markt zijn er genoeg horeca en winkels in de directe nabijheid gelegen. Verder beschikt de winkel over een toiletaansluiting en aparte pantry.

BESTEMMING
Detailhandel, bedrijf en/ of ambachtelijk bedrijf.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De Albert Cuypstraat is een gezellige en drukke straat midden gelegen in de Pijp. Dit deel van Amsterdam staat bekend om zijn diversiteit van leuke winkels, cafés en restaurants. De Albert Cuypstraat is 5 minuten fietsen van het Vondelpark, Museumplein en Grachtengordel. Het station de Pijp van de nieuwe Noord Zuidlijn is op 3 minuten lopen, waardoor het Centraal Station en Amsterdam Zuid binnen 5-10 minuten bereikbaar zijn. De ring A10 is makkelijk te bereiken via de S109. Verder zijn tramlijn 3, 7, 10, 12, 16 en 24 nabij gelegen.

OPPERVLAKTE
BVO (Bruto vloeroppervlakte): 78,99 m2
VVO (Verhuurbare vloeroppervlakte): 70,11 m2

BIJZONDERHEDEN
Huurtermijn: 5 plus 5 jaren

HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI).
Alle huishoudens (2015 = 100).

BANKGARANTIE & OMZETBELASTING
Bankgarantie
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.

Omzetbelasting
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.

OPLEVERING
In overleg

HUUROVEREENKOMST EN OVERIGE CONDITIES
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.

VOORBEHOUD & SERVICEKOSTEN
Voorbehoud:
Nader te bepalen

Servicekosten:
Nader te bepalen

HUURPRIJSAANPASSINGEN
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.

Read full description

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
yes
Condition service costs
per sqm per year
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property
Possible function (s)
Retail space

Surface Area and Volume

Surface area retail space
70 m²
In units from
70 m²
Lot
80 m²
View all features

All photos

Share this property