020-5775333
previous | next
rented

Admiraal De Ruijterweg 60 AMSTERDAM

This commercial property is rented

Description

ADMIRAAL DE RUYTERWEG 60-WKL + TUIN Ligging: Winkelruimte gelegen aan het begin van de Admiraal de Ruyterweg. Het begin van deze straat ligt tussen de Jan Evertsenstraat en de De Clerqstraat. De directe omgeving kenmerkt zich door een hoge concentratie van diverse winkels, kantoren en horecagelegenheden. Bestemming: Winkel, kantoor of maatschappelijke dienstverlening. Vloeroppervlakte: ± 100 m²...

Features

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Secondary use
Office space
Construction type
Existing property
Status
rented
Surface area retail space
140 m²

Description

ADMIRAAL DE RUYTERWEG 60-WKL + TUIN


Ligging:
Winkelruimte gelegen aan het begin van de Admiraal de Ruyterweg. Het begin van deze straat ligt tussen de Jan Evertsenstraat en de De Clerqstraat. De directe omgeving kenmerkt zich door een hoge concentratie van diverse winkels, kantoren en horecagelegenheden.


Bestemming:
Winkel, kantoor of maatschappelijke dienstverlening.


Vloeroppervlakte:
± 100 m² gebruiksoppervlakte
± 40 m² berging/kelder


Omschrijving:
Winkelruimte verdeeld over begane grond, entresol en souterrain.


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2000 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering :
In overleg.


Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Servicekosten:
Nader te bepalen


Huurprijs:
€ 21.000,-- per jaar

Features

Transfer

Status
rented
VAT charged
yes

Construction

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property

Surfaces and content

Surface area retail space
140 m²

Photos

Zie ook: Maps

Maps

map Admiraal De Ruijterweg 60 AMSTERDAM

to Admiraal De Ruijterweg 60 AMSTERDAM
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance