020-5775333
previous | next

Aalsmeerderweg 207 B AALSMEER

Rental price € 12.000 per year

Description

AALSMEERDERWEG 207 B TE AALSMEER Omschrijving: Prachtige winkel/ bedrijfsruimte gelegen in de wijk Oosteinde in Aalsmeer. Dit object is circa 95 m² groot en in ditzelfde pand zit de supermarkt de Hoogvliet en Pizzeria Pavarotti. Parkeren kan gratis voor de deur. In de omgeving bevinden zich vele grote bedrijven en Schiphol Parkfly is op enkele meters afstand gelegen. Bestemming: Detailhandel met...

Features

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property
Status
available
Surface area retail space
95 m²

Description

AALSMEERDERWEG 207 B TE AALSMEER

Omschrijving:
Prachtige winkel/ bedrijfsruimte gelegen in de wijk Oosteinde in Aalsmeer. Dit object is circa 95 m² groot en in ditzelfde pand zit de supermarkt de Hoogvliet en Pizzeria Pavarotti. Parkeren kan gratis voor de deur. In de omgeving bevinden zich vele grote bedrijven en Schiphol Parkfly is op enkele meters afstand gelegen.


Bestemming:
Detailhandel met ondergeschikte horeca en consumentverzorgende en publieksgerichte zakelijke dienstverlening.


Ligging en bereikbaarheid:
Het object is te bereiken middels buslijn 171, bushalte Machineweg is op enkele meters gelegen. Het knooppunt N201 en N232 is op slechts 5 minuten rijden gelegen.


Oppervlakte:
Bruto vloeroppervlak: 104 m²
Verhuurbaar vloeroppervlak: 95 m²


Bijzonderheden:
Huurtermijn: 2 jaar.


Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).


Bankgarantie:
Ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, verhoogd met BTW.


Omzetbelasting:
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.


Oplevering:
Per direct


Huurovereenkomst en overige condities:
Als huurovereenkomst zal gehanteerd worden het standaard ROZ model met aanvullende bepalingen inzake BTW. Voorts zal er een bankgarantie worden gevraagd, eveneens conform het ROZ model.


Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een bieding. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.


Servicekosten:
Niet van toepassing, voorzien van eigen meters.


Huurprijsaanpassingen:
Onverminderd een huurprijsaanpassing op grond van de jaarlijkse indexering, is elk der partijen bevoegd om met inachtneming van het in de wet of het in de algemene bepalingen gestelde - tegen het einde van de eerste huurperiode en vervolgens steeds na een periode van tenminste 5 jaar nadat de laatste huurprijsaanpassing aan de markthuurwaarde heeft plaatsgevonden – aanpassing van de huur te verlangen.


Huurprijs:
€ 12.000,- per jaar excl. BTW

Features

Transfer

Status
available
VAT charged
yes
Conditie Service kosten
per sqm per year

Construction

Type of property
Retail space
Type
Retail space
Construction type
Existing property
Mogelijke functie(s)
Retail space

Surface Area and Volume

Surface area retail space
95 m²

Photos

map Aalsmeerderweg 207 B AALSMEER

to Aalsmeerderweg 207 B AALSMEER
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance